BÖLÜMÜMÜZ YENİ MEZUNLARINI VERDİ

• 20 Haziran, 2023
BÖLÜMÜMÜZ YENİ MEZUNLARINI VERDİ

2022-2023 akademik yılı bahar döneminin sonunda yeni mezunlarını veren Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezuniyeti tören ve ardından yemek ile kutladı. Tören öğrencilerin yürüyüşüyle başladı. Ödüllerin verilmesi, fakültemizin toplu fotoğraf çekimiyle ve öğrencilerin kep atma töreniyle tamamlandı.

Tören ardından düzenlenen yemek organizasyonunda bölüm hocalarımız öğrencilerimizi tebrik ederek, bundan sonrası için öneri ve temennilerini paylaşmalarının ardından, mezun öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Öğrencilerimiz, mezuniyetlerini coşkuyla kutlarken geleceğe umutla adım attılar. Bu unutulmaz gece, başarılarına ve birbirlerine duydukları gururu bir kez daha pekiştirdi.

Kendilerine özgü yetenekleri ve bilgi birikimleriyle, bilgisayar mühendisliği alanında parlak bir gelecek için önlerinde birçok fırsat bulunmaktadır. Yeni mezunlarımızın, profesyonel kariyerlerinde başarılarla dolu bir yolculuk geçireceklerine inanıyoruz.