ALKÜ CENG DEMO DAY’24

• 28 Mayıs, 2024
ALKÜ CENG DEMO DAY’24

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2024 yılı mezuniyet sınıfı öğrencilerinin bitirme projelerini sundukları özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, 28 Mayıs günü Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Program kapsamında, Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencileri, dönem boyunca üzerinde çalıştıkları bitirme projelerini akademik danışmanların yer aldığı bir jüriye sundu. Projeler, yapay zeka, makine öğrenimi, doğal dil işleme, web tasarım ve mobil uygulama geliştirme gibi çeşitli alanlarda yenilikçi çözümler içeriyordu.

ALKÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, öğrencilerinin teorik bilgilerini pratik projelerle pekiştirmelerini sağlayarak, mezuniyet sonrasında iş dünyasında başarılı olmalarını hedeflemektedir. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin hem akademik hem de profesyonel anlamda gelişimlerine katkı sağlamaktadır. ALKÜ, geleceğin mühendislerini yetiştirmeye ve onların projelerini desteklemeye devam edecektir.