OBSS Code Master 2022

Stanford Üniversitesi’nde sekiz haftalık bir yaz okulu programına katılmak ya da benzeri bir gelişim planı için gereken maddi desteğe sahip olmak sence de kariyerin adına harika olmaz mıydı? Öğrendikçe daha fazlasını bilmek, bildikçe yeni fikirler üretmek ve her yeni fikrini çevrendekilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorsan; bu hayale çok da uzak değilsin diyebiliriz. Çünkü bu, kabına sığamayan zihinlerin ortak özelliği ve Code Master tam da bu zihinler için düzenlenen bir etkinlik! Sen de mühendislik yeteneğine güveniyorsan etkinliğimize katıl ve bu yeteneğini seninle aynı tutkuya sahip yüzlerce, hatta binlerce kişiye gösterme fırsatı yakala!

Mühendis adayı öğrencilerin, mühendislik yeteneklerini ve becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz Code Master etkinliğimiz bu sene 5 Mart’ta, Türkiye genelinde, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği öğrencilerinin katılımıyla online olarak gerçekleşecek.

Etkinlilik tarihi: 5 Mart 2022

Etkinlik Yeri: Online

Başvuru Süreci: Başvuru ve  etkinlik detayları ile ilgili bilgilere aşağıdaki görsele tıklayarak internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. (https://obss.com.tr/en/yetenek-programlari/universite-etkinlikleri/code-master/)

• 14 Şubat, 2022