2022 CERN openlab yaz öğrenci programı için başvurular başladı

2022 CERN openlab yaz öğrenci programı için başvurular başladı

Bilgisayar bilimi, matematik, mühendislik veya fizik alanında lisans veya yüksek lisans öğrencisi misiniz? Güçlü bir bilgi işlem profiliniz var mı ve 2022 yazında CERN'de ileri düzey bilgi işlem projeleri üzerinde çalışmak ister miydiniz? Öyleyse, tam size göre bir çözümümüz var... CERN openlab yaz öğrenci programı.

CERN openlab, dünya çapındaki LHC topluluğu ve daha geniş bilimsel araştırma alanı için son teknoloji bilgi işlem teknolojilerinin gelişimini hızlandıran benzersiz bir kamu-özel ortaklığıdır. CERN openlab aracılığıyla CERN, önde gelen teknoloji şirketleri ve araştırma enstitüleri ile işbirliği yapmaktadır.

Dokuz hafta boyunca (Haziran-Ağustos 2022), CERN openlab yaz öğrencileri en yeni donanım ve yazılım teknolojilerinden bazılarıyla çalışacak ve yüksek enerjili fizikte gelişmiş BT çözümlerinin nasıl kullanıldığını görecekler. Öğrenciler, CERN yaz öğrencileri için ana ders dizisine ek olarak, CERN'deki bilgisayar uzmanları tarafından kendileri için hazırlanan bir dizi derse de katılacaklar. Hızlandırıcılara ve deney alanlarına ziyaretler de programa dahildir.

CERN, baş döndürücü BT zorluklarının bol olduğu bir yerdir. CERN openlab yaz öğrenci programı, kendi enstitünüzde devam eden projelere yol açabilir veya hatta size en son bilgi işlem teknolojilerinde bir girişimci olmanız için ilham verebilir.

Tüm ayrıntılar CERN kariyer web sitesinde mevcuttur. 31 Ocak öğlen CET'ye kadar başvurun ve bir olasılıklar dünyasının kapılarını açın!

BAŞVURU


  • 12 Ocak, 2022